Jun. 15, 2021

ЖЕНА ПРЕМИЕР

ЖЕНА ПРЕМИЕР
Read more
May. 31, 2021

СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО

СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО
Read more
May. 31, 2021

ОБЈЕКТ ИЛИ СУБЈЕКТ

ОБЈЕКТ ИЛИ СУБЈЕКТ? ШТО ПРЕТСТАВУВА ЖЕНАТА ДЕНЕС? КАКО Е ГЛЕДАНА ВО ОЧИТЕ НА МАЖОТ, ДРУГАРКАТА, ДЕТЕТО, СОСЕТКАТА, КОЛЕШКАТА.... ВПРОЧЕМ ЦЕЛОТО ОПШТЕСТВО. ДАЛИ
Read more
May. 19, 2021

ЖЕНА, МАЈКА, КРАЛИЦА

ИНТЕРВЈУ СО ЖЕНИ СО УСПЕШНИ БИЗНИСИ И НИВНИТЕ ПРЕДИЗВИЦИ....
Read more
May. 11, 2021

да се запознаеме...

како што кажав страната е инклузивна заа секоја, возраст, етникум, политичка определба, сексуална определба родова припадност..
Read more