Парадата во Вашингтон за борба на жената да има права на глас.....

Во неа учествувала Лис Пол една од најголемите активистки. Алис Стоукс Пол беше американска , феминистка и активистка за правата на жените и една од главните лидери и стратези на кампањата за Деветнаесеттиот амандман на Уставот на САД, со кој се забранува сексуална дискриминација во право на глас.

Opening hours

МОЖЕТЕ ДА ПИШЕТЕ ЕЛЕКТРОНСКА ПОШТА ВО БИЛО КОЕ ВРЕМЕ. СО ИМЕ ИЛИ АНОНИМНО. ВЕ УВЕРУВАМ ДЕКА СЕКОЈ КОМЕНТАР КОЈ НЕМА ДА БИДЕ ОД НАВРЕДЛИВА ПРИРОДА ЌЕ БИДЕ ОБЈАВЕН.

МОЖЕТЕ ДА КОМЕНТИРАТЕ И ЗА ПОСТАРИ ТЕМИ ДОКОЛКУ НИ СЕ ПРИКЛУЧИТЕ ПОДОЦНА.

ПОЗДРАВ

МАРИЈА

Contact us

Click here and write your email address, phone number, address, or any other contact information your website visitors can use to get in touch with you.
Name
Email address
Subject
Message*