May. 31, 2021

СЕМЕЈНО НАСИЛСТВО

Тема која не сакам ниту да ја почам,кој е жртвата? жената, децата...Кој е насилникот? Таткот, мажот??? Зошто кај нас ако мажот и залепи шлаканица на жената е нешто нормално??? Какао е и на кој свет е тоа нормално?
За жал имам гледано и кажувано за вакби случааево каде жената е шамарана во нај,ала рака без причина...
Зошто жената сеуте трпи семејени насилство?
Сенејството, децата, срамот, или нема кадеда се врати?
Жено! Ти си своја и силна и не ти е потреебен некој кој нонстоп ќе ти гп поплавува окото.
Чисти зграда, локал,или работи по струка . никој не е БОГ над твојата судбина. жено , ти си жена!!